A következő számokon vagyunk elérhetőek:+3620/968-4510 vagy +3670/214-7089

Étlap - Menu

A KONYHAFŐNÖK AJÁNLATAI - CHEF’S RECOMMENDATION


RÁNTOTT BÁRÁNY

BREADED LAMB

4200Ft

GRILLEZETT ROZMARINGOS BÁRÁNYGERINC

GRILLED LAMB CUTLET WITH ROSEMARY

3900Ft

BORJÚSZŰZ MASCARPONÉS SPÁRGARAGUVAL

FILLET OF VEAL WITH ASPARAGOUS RAGOUT

3500Ft

LIBAMÁJ HAGYMAKARIKÁKKAL

ROASTED GOOSE LIVER WITH ONION RINGS

3100Ft

HALAK - FISH


VEGYES HALTÁL (2 SZEMÉLYES: FOGAS,HARCSA ,SÜGÉRFILÉ)

MIXED FISH PLATTER FOR 2 PERSONS (PIKE-PERCH,TILAPIA,CATFISH)

4800Ft

ERDEIGOMBÁS LEPÉNYHALFILÉ

FLOUNDER FILLET WITH FOREST MUSHROOM

3100Ft

LAZACSTEAK BAZSALIKOMOS VARGÁNYA MÁRTÁSSAL

SALMON STEAK WITH MUSHROOM SAUCE

2700Ft

RÁNTOTT HARCSAFILÉ

BREADED CATFISH FILLET

2500Ft

PISZTRÁNG KUKORICALISZTBEN SÜTVE

TROUT FRIED IN CORN FLOUR

2500Ft

FOGAS FILÉ ROSTON

GRILLED PIKE-PERCH

2500Ft

LAZACOS FEKETEKAGYLÓS RIZSTÉSZTA

RICE NOODLES WITH SALMON AND BLACK MUSSELS

3300Ft

FÜSZERES RÁKNYÁRS ZÖLDSÉGES RIZSTÉSZTÁVAL

SPICY SHRIMP SPIT WITH RICE NOODLES AND VEGETABLES

3200Ft